Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Jared titkos kapcsolata amely házassággal végződött

2010.05.27

2010. február 27-én Jared Padalecki elvette az Odaát sorozatból ismert Genevieve Cortese-t, azaz Ruby-t. Épp hogy kiderült a jegyesség , már arról beszéltek hogy az esküvőn is túlestek !

Jared megnősült!

Jared Padalecki február 27-én feleségül vette az Odaát 4. évadjában szereplő Genevieve Cortese-t, azaz a karktere szerint Ruby-t. sok ideig a kapcsolatukról sem lehetett tudni, olyan jól titkolták és még a a fanatikus rajongók, ismerősök sem sejtettek semmit (ez aztán teljesímény : bravó!), majd Genevieve Facebook-on a kapcsolatcímkéjét "jegyben jár"- ra változtatta, így derült ki a Nagy Titok.

Nem sokkal később Idaho-ban már egybe keltek, ahol Jared bátyja, Jeffery volt a tanú, és húga, Megan pedig koszorúslány. Jensen (♥), aki szintén az Odaátban szerepel,  a vőlegény kísérői közt vett részt. Bár a hír már nem friss, de én is csak nem rég hallottam, és máshol sem láttam, bocsánat a késésért. Érdekelne, hogy Jared egykori barátnője, Sandra McCoy mit szól a hírhez, akivel Jared régebben azért szakított, mert állítása szerint, még a karrierjére akar koncentrálni. Bár ez már minimum 3 éve volt, de engem igazán meglepne a hír, ha Sndra helyében lennék!


Sikerült az esküvőről egy pár képet találnom az interneten, ahol Genevieve, Jared és Jensen is látható, az egyik pedig valószínűleg a szülők szerepelnek az ifjú párral. Gratulálunk nekik, és sok boldogságot!