Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

4 évad

2009.04.17

4. évad [szerkesztés]

 
Kép   Cím Első vetítés   #
 
  Lazarus Rising 2008. szeptember 18.   401
   
Dean csodával határos módon feltámad, ám senki sem tudja, hogyan. Míg a fiú Bobby-val és Sammel megpróbálja kideríteni, ki állhat a háttérben, a környéken lévő démonokat ismeretlenek megölik. Ruby újra feltűnik, a titokzatos megmentő személye pedig kiderül egy Castiel nevű angyal személyében.
 
  2008. szeptember 25.   402
   
Miközben démonvadászok halálának ügyében nyomoznak, a fivérek és Bobby életére néhány szellem tör, mivel őket okolják halálukért. Míg Victor Henriksen, Meg Masters, Ronald Resnick és két kislány szelleme próbál végezni a három férfival, kiderül, hogy az út az Apokaliszis felé megnyílt.
 
  In The Beginning 2008. október 2.   403
   
Castiel ismét felkeresi Deant, és visszaküldi az 1973-as Lawrence-be. A fiú itt találkozik akkori apjával és anyjával, illetve annak családjával, akik lányukkal együtt természetfeletti lényekre vadásznak. Míg Dean összebarátkozik nagyapjával, a környéken feltűnik Azazel.
 
  Metamorphosis 2008. október 9.   404
   
Dean megtudja az igazságot öccséről, mely nagy vitákat okoz közöttük. A fivérek telefonhívást kapnak egy Travis nevű vadász barátjuktól, így Missouriba utaznak, hogy segítsenek neki. Kiderül, hogy a férfi egy veszedelmes szörnyeteg, egy rougarou nyomában van.
 
  Monster Movie 2008. október 16.   405
   
Winchesterék egy pennsylvaniai kisvárosba utaznak, ahol különös gyilkosságok történnek, melyeket Drakula, egy múmia, és egy farkasember követ el. Mialatt Dean megpróbál bevágódni egy helyi pincérnőnél, sikerül kideríteni, hogy a gyilkosságok hátterében egy alakváltó áll, aki nagyon szereti a horrorfilmeket.
 
  Yellow Fever 2008. október 23.   406
   
Dean és Sam sorozatos szívroham általi halálesetek ügyében nyomoznak, amikor is Dean különösen kezd viselkedni. Kiderül, hogy egy szellem által terjesztett kór fertőzte meg, amire ha nem találnak hamar megoldást, a többi áldozathoz hasonlóan meg fog halni.
 
  2008. október 30.   407
   
Halloween van, a fivérek egy kisvárosban boszorkányság nyomaira bukkannak, miután azonban nyomozni kezdenek, rettenetes dolgot fedeznek fel. Castiel és társa, Uriel jóvoltából megtudják, hogy egy Samhain nevű démon megidézésével a gonosz erői újabb sereget akarnak hadba állítani.
 
  Wishful Thinking 2008. november 6.   408
   
A Winchester fiúk meglepő üggyel találják szembe magukat: egy kisvárosban egy lányt lelök egy szellem a lépcsőn, Jeti rabol ki egy kisboltot, a környék egyik legsenkibb sráca pedig egy menő lánnyal jön össze. A közös ezekben pedig egy kínai étterem kútja, mely állítólag teljesíti az emberek kívánságát.
 
  2008. november 13.   409
   
Ruby kérésére a fivérek egy Anna nevű lányt próbálnak megkeresni, aki csodálatos módon hallja, amit az angyalok beszélnek. Mialatt néhány démon egy Alastair nevű fődémon vezetésével is a lány nyomába ered, Sam feltárja bátyja előtt, miket tett, mialatt az a Pokolban volt.
 
  Heaven and Hell 2008. november 20.   410
   
Castiel és Uriel felsőbb parancsra végezni akarnak Annával, aki a fivérekkel és Ruby-vel ezért bujdosni kényszerül. Mialatt a lány a korábban megvakított médium, Pamela Barnes segítségével felfedi múltját, és rájön, hogy valójában egy bukott angyal, Ruby elhatározza, egymásnak ugrasztja az angyalokat és a démonokat, így megidézi a szintén őket üldöző Alastairt.
 
  Family Remains 2008. január 15.   411
   
Dean javaslatára a fivérek Nebraskába veszik az irányt, hogy utánanézzenek egy rejtélyes gyilkosságnak. Mialatt utánajárnak az ügynek, nem csak a gyilkosság helyszíneként szolgáló háznak régi lakóiról derülnek ki borzalmas dolgok, de feltűnik a színen egy új otthonra vágyó család is, akik végül kénytelenek lesznek a Winchester fiúkkal átvészelni egy horrorisztikus éjszakát.
 
  Criss Angel Is A Douchebag 2009. január 22.   412
   
Winchesterék a varázslatok világába vetik magukat, hogy utánajárjanak egy különös halálesetnek, melyben az áldozat egyik pillanatról a másikra holtan esett össze, testét pedig mintha átszurkálták volna. Mialatt a nyomozás folyik, újabb bűvészhalál történik, a szálak pedig egy sikerességét visszanyert, szintén szakmabelihez vezetnek.
 
  After School Special 2009. január 29.   413
   
Dean és Sam kénytelenek visszatérni egykori iskolájukba, ugyanis ott rejtélyes halálesetek történnek, melyeket szerintük egy bosszúálló szellem által megszállt gyermekek követnek el. Mialatt a nyomozás folyik, a fivérek visszaemlékeznek 1997-es életükre, amikor még ők maguk is ebben a suliban tanultak.
 
  Sex and Violence 2009. február 5.   414
   
Iowa állam egyik városában 2 hónapon belül három férfi is megöli a feleségét ugyanazon módon; húsklopfolóval szétverik a fejüket. A fivérek valami természetfelettit sejtenek a háttérben, majd megtudván, hogy a gyilkosság előtt mindhárom gyanúsított kapcsolatba kerül egy bizonyos sztriptíztáncosnővel, valószínűnek tartják, hogy egy szirénnel állnak szemben.
 
  Death Takes A Holiday 2009. március 12.   415
   
Bobby egyik megbízása után nyomozva, a fiúk kiderítik, hogy az egyik wyomingi kisváros kaszását démonok elrabolták. Mivel a háttérben a halottnak hitt Alastair és a pecséttörés áll, Dean és Sam Pamela Barnes segítségét kérik, hogy szellemmé változva utánajárhassanak az angyalokra is veszélyt jelentő ügynek.
 
  On The Head Of A Pin 2009. március 19.   416
   
Alastair elfogása után Deant Castiel és Uriel keresik fel, és magukkal viszik, hogy segítsen kivallatni Alastairt, ki vagy mi öli az angyalokat. Mialatt Sam és Ruby nyomozni kezdenek Dean holléte után, az brutális dolgokat kezd művelni, ráadásul kiderül, hogy egy áruló van az angyalok között.
 
  It's A Terrible Life 2009. március 26.   417
   
Meglepő fordulat következik be a Winchester fiúk életében: rendes, vadászatmentes életet élnek, nem testvérek, de még csak nem is ismerik egymást. Mindketten más néven élnek, egy irodaház alkalmazottai. Egy nap azonban rejtélyes öngyilkosságok kezdődnek, és mindkettejükben feltör a vadászösztön