Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Sorozetbeli szereplők

2009.04.19

Főszereplők :

 

  • Sam Winchester (Jared Padalecki), az egyetemista fiatal, aki apja és a rá váró vadász életmód elől menekült el. Bátyja kérésére segít neki eltűnt apjuk keresésében, majd egy személyes tragédia után közösen folytatják útjukat, hogy elpusztítsák az életüket megkeserítő démont. Hamarosan különleges képességek jelennek meg nála, és megtudja, hogy egy a Sárgaszemű démon kiválaszottjai közül.
  • Dean Winchester (Jensen Ackles), Sam négy évvel idősebb bátyja, aki kiskora óta vakon követte apja parancsait, mindig is a vadászat volt az élete. Úgy érzi, felelősséggel tartozik öccséért, meg kell védenie őt. Később kötelességtudata meginog, amikor rájön, hogy apját és Samet is könnyen elvesztheti.
Magyar hangok :

Sam Winchester   Simonyi Balázs
Dean Winchester   Szabó Máté

 

Dean Winchester :

Dean Winchester az Odaát (Supernatural) című televízióssorozat kitalált szereplője, akit Jensen Ackles alakít. Dean a sorozat egyik főszereplője.

Háttér :

Dean 1979 január 24.-én született a kansasi Lawrence-benJohn és Mary Winchester első gyermekeként. A fiú négy évvel fiatalabb öccsét, Samet már kiskorában is megóvta minden bajtól. Anyjuk meggyilkolását követően a felcseperedő fivérek kitanulták apjuktól a természetfelettire való vadászatot, hogy bosszút állhassanak Mary gyilkosán, ám ezt követően a család kettészakadt; Sam egyetemre kezdett járni és új életet kezdett, míg Dean Johnnal maradt, és segítette mindenben.

A fiú nagy rock és heavy metal rajongó, rengeteg ilyen kategóriájú zenéje van. Öccsével ellentétben ő komolytalan és bajos, ámde hozzá hasonlóan segítőkész. Van egy fekete 1967-es Chevrolet Imaplája, melyet korábban még apja ajándékozott neki. Ő és családja egyik legjobb barátja a szintén vadász Bobby Singer .

Sam Winchester :

Samuel „Sam” Winchester az Odaát (Supernatural) című televízióssorozat  kitalált szereplője , akit Jared Padalecki alakít. Sam a sorozat egyik főszereplője.

Háttér :

Sam 1983. május 2-án született a kansasi Lawrence-ben  John és Mary Winchester második gyermekeként. A kis Sammy-t már akkor is nagyon óvta a nála négy évvel idősebb bátyja, Dean. Anyjuk meggyilkolását követően a felcseperedő fivérek kitanulták apjuktól a természetfelettire való vadászatot, hogy bosszút állhassanak Mary gyilkosán, ám ezt követően a család kettészakadt; Sam összeveszett apjával és a Stanford Egyetemre kezdett járni és új életet kezdett, míg Dean Johnnal maradt, és segítette mindenben. A fiú itt ismerkedett meg későbbi barátnőjével, Jessicával

Sam eléggé művelt ember, rengeteg könyve van, és egy laptopja, mellyel rengeteg információt tud gyűjteni. Bátyjával ellentétben ő komolyabban veszi a dolgokat, ám hozzá hasonlóan nagyon segítőkész. Ő és családja egyik legjobb barátja a szintén vadász Bobby Singer .