Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Jared Padalecki interjú

2010.05.19

 

 

Jared Padalecki Interjú

Milyen a horror kedvelőinek szemében bálványnak lenni?
Elképesztő. Nagyon jó volt a Péntek 13-at forgatni. Már amúgy is rajongója voltam a film rendezőinek, mert ők készítették a [feldolgozásait] A texasi láncfűrészest, a The Amityville Horrort és a The Hitchert. Tetszik, amit kihoznak ezekből a klasszikusokból.

Mint színész, úgy gondolod, hogy túl kell kompenzálnod a beskatulyázást azzal, hogy jól nézel ki?
Persze. Nem akarok olyan tipp-topp lenni, az a srác, aki "júj, most nagyon komolyra veszem a figurát, és asszem én egy menő gyerek leszek". Talán így gondoltam, mikor elkezdtem ezt az egészet, de már túlvagyok rajta és csak simán jó szerepeket akarok eljátszani. Ha állandóan a csini srácot akarod előadni, akkor skatulyáznak be.Nos, Brad Pittet és Johnny Deppet is rendesen elmaszkírozták egy-egy szerepük kedvéért.
Hát persze. Én is bevállalnám. Tisztelem is őket ezért, hogy ilyen bevállalósak. Brad Pitt és Johnny Depp is csinálhatott volna abból jó karriert, hogy mindig a menő srácot vagy a romantikus alakot alakítják, de abba nem lett volna semmi móka vagy kihívás.

Van időd randizni?
Randizom. Épp tegnap este mentünk el szórakozni. Körülbelül hetente egyszer látjuk egymást.

Talán épp egy színésznő?
Nem mondok róla semmit. Ezt szeretném megtartani. Az, de többet nem mondok.

Mit gondolsz a meztelenkedéssel kapcsolatban a képernyőn - megszabadultál már néhány alkalommal a ruhádtól az Odaát forgatásán, nemde?
Kicsit fura, ez az egyik dolog a munkámban, amivel a többi ember nem igazán birkózik meg. A sógornőm mindig azt mondja, "Nem tudom, hogy tud ezzel megbirkózni a barátnőd. Ha valakivel randizom, vagy éppen házas vagyok, nem lennék képes végignézni, ahogy más lányokkal jön össze." Igen vicces, mikor olyannal beszélsz erről, aki nem szakmabeli.

Te hogy éreznél, ha a barátnődnek kéne ilyen meztelen jelenetet forgatnia?
Már volt ilyen.

Nem igazán tűnsz annak a féltékeny típusnak.
Persze van bennem féltékenység, de nem reagálom túl. Másra jobban féltékeny tudok lenni. Eléggé magabiztos vagyok, azt hiszem. Kicsit persze fura, ha látom, de úgy vagyok vele, hogy "Oh, csak szerepet játszik." A bátyám orvos, így 18 órákat van távol naponta, úgyhogy a feleségének meg kell birkóznia vele. Mindenkinek megvan a maga problémája, és nekem ez lenne a legrosszabb, ám legyen.

Mi a legjobb és legrosszabb dolog a karrieredben jelenleg?
A legrosszabb az, hogy még mindig kényszerítve vagyok a munkára! 6 évre szerződést kötöttem az Odaát forgatására, úgyhogy évente 9 hónapot végigdolgozom. Imádom a karakterem és a sorozatot is, de nem mondhatom csak azt, hogy "Hé, el akarok menni egy hétre, hogy a családommal és a barátnőmmel legyek." Júliustól áprilisig egyszerűen nincs életem... El akarok jutni oda, hogy én választhassam ki, hogy min és mikor akarok dolgozni. Szeretnék elkerülni a TV-és sztárfilmektől.

Meddig él még a szerződésed?
Még két évig. Hat év pedig egy hosszú szerződés.

Megbántál valamit?
Persze, természetesen. De ez persze egy hatalmas áldás és boldog vagyok a munkám miatt, mivel egyre jobb és jobb. De azért volt egy kisebb fordulat. Azt mondták, LA-ben fogunk forgatni, aztán meg Vancouverben (Kanada) kötöttünk ki! Sokat tanultam. Megtanultam, hogy ne bízzak mindenkiben és mindenki magáért felelős, valamint magad mellett ki kell állnod és harcolnod is kell az érveidért. Mivel senki más nem fogja megtenni helyetted.

Mi lettél volna, ha nem a színészkedésnél kötsz ki?
Mérnök lettem volna. Már beíratkoztam a Texasi Egyetemre, Austinba, de a Szívek Szállodája "közbeszólt".

Mérnöki pálya és színészet - igen messze állnak egymástól!
[Nevet.] Ez az a jobb és bal agy dolog. De mindig nagyon jó voltam matekból és a családom minden egyes tagja is jól teljesített az iskolapadban. A bátyám orvos, a húgom pedig építész.

Megrémültek azon a szüleid, hogy színésznek készültél?
Naná. De aztán meglátták a fizetésemet, és azt mondták, "Kövesd az álmaidat, fiam!" [Nevet.] Dehogy, nagyon támogattak.

Mi volt az első felvágásod?
Keményen dolgoztam pár évig, aztán spórolni kezdtem és vettem egy condot [olyan lakóépület, amelyben más lakások magántulajdonban vannak a közös helyiségek pedig közös tulajdonban]... Los Angelesben volt ez. Aztán abbahagytam az árulását és kiadását.

Milyen lányokat szeretsz? Van ideálod?
De még mennyire, hogy van. Intelligensek, viccesek, nyíltak, kedvesek és harcolnak önmagukért, ha szükséges.

193 centisen nagydarab vagy. A barátnőidnek is magasnak kell lenniük?
[Nevet.] Nem igazán. Eddig szerencsés voltam, és olyan lányokkal randiztam, akikhez vonzódtam is. De ebben a bizniszben rengeteg vonzó ember van, és találnod kell olyanvalakit, akivel jól kijössz. Nem akarok arra gondolni, hogy "Vajon azért van velem, mert az vagyok, aki... vagy mert körberepülhetem a Földet és a vörös szőnyegen vonulhatok fel?"

Az hogy lehet?

Nagyon könnyen. Ha az számít, amit hordasz, és valaki rajtad lóg érte, lehet rá több okod is, hogy ne bízz benne. Ilyenkor hiperelővigyázatossá válok. Mivel színészkedem, azonnal gyanakvóvá válok és hosszú ideig tart, míg ez megtörik. Szóval, ha ezen túljutnak, megbízom bennük.


Forrás: http://www.padalecki-online.net/interviews/entertainment.html
Az oldalon mindig friss híreket, interjúkat és képeket találtok! Érdemes benézni!